Sör érte a telefonom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel vettünk sört,és szögecses a pénztárcám és kiszurta,a telefonomba meg sör ment.Ki-be tudom kapcsolni,de ennyi,az érintőképernyője elromlott.mit csinaljak?2014. okt. 18. 21:53
1/8 anonim válasza:
Menj vissza a boltba és vegyél mégegy sört!!
2/8 anonim válasza:
kuka..beázott a cucc...de a kapcsolgatással a kis esélyt is elkúrtad...legközelebb azonnal kikapcs kivenni az aksit ahogy lehet minél gyorsabban szárítani..hajszárító stb
4/8 anonim válasza:
hajszárító nem jó megoldás, azzal kisütöd. Inkább száradjon ki magától.
5/8 anonim válasza:
Semmit. Illetve hogy megprobalhatod azt amit eredetileg kellett volna, hogy szetszeded es hagyod szaradni vagy 2 napot majd utana probalkozol bekapcsolni, de szerintem is ezt a lehetoseget elegge ellotted a bekapcsolasi probalkozasaiddal. Legalabb a sort elvezd ki, mert ez igy eleg draga sor lett.:)
6/8 A kérdező kommentje:
Hát tegnap rögtön lekaptam a pulcsim,és megprobáltam rendesen kitörölni,fél óráig törölgettem meg rázogattam,full száraz,csak az érintőképernyője a rossz.Biztos nem lehet megcsináltatni?:(
2014. okt. 19. 12:39
7/8 anonim válasza:
MONDOM VÁRD MEG AMÍG KISZÁRAD! és utána próbáld.. Nem lehet ezt megérteni?
Lehet helyrejön, lehet nem. Ha nem jön helyre, akkor kuka.
8/8 A kérdező kommentje:
Már megoldodott a gond,anyu elvitte a szervízbe a telefont,képernyő csere kell csak (állelujja).:)
2014. okt. 20. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!