Nem tudom, milyen telefont vegyek! Vannak elképzeléseim. Melyik legyen?
Nokia 5800, samgung s5230 vagy 8000? Ezek nagyon megtetszettek, érintőképernyőset szeretnék. Apám le akar beszélni róla mindenáron, merthogy az elromlik, blabla. És teljesen "terrorban" tart, mert ha tényleg lesz valami baja, hallgathatom egész életemben... pff:S
Na, mit gondoltok? Mi a véleményetek? Melyik a jobb? Vagy esetleg más?
A nokia 5530 is borzasztóan tetszik, de az nincs a vodafone-nál:S :(((
(Ja, és nem kérem a kioktatást, hogy "kit érdekel milyen telefont veszel" meg stb, láttam már ilyet, csak segítséget kértem! Ha nem tetszik, ne válaszolj!! :S
Hát már bocs utolsó, de én telefonosnál kérdeztem, h a Samsung s5230 jó-e, és azt mondta az eladó szó szerint h az összes Samsung sz.r, de az s5230 nagyon jó.
Em szerintem samsung s5230 v samsung s8000
2.vagyok
és a 3.-nak aki kritizált: június óta van s5230-am szóval azt hiszem kitapasztaltam már mit tud. Nincs benne: autofókusz, 5mp-s kamera, kapacitív kijelző, 3g, wifi,divix-xvid lejászás, nagy felbontású kijelző, nem is amoled a kijelzője...ez pl az s8000-ben mind benne van. :@@@@@
samsung s5230 kb 20-30 ezer, nokia 5800 70ezer körül samsung s8000 meg 100.000körül, szóval sztem nem mind1!
nokia amúgy, ez alap:D főleg hogy van rá 2 év teljes körű garancia --> bármi baja van, ingyen javítják, cserélik.
nekem 5530am van amúgy:) (nem volt pénzem a 5800ra.)
Én a samsung s5230-at néztem ki magamnak, mivel ez teljesen fedezi az én igényeimet ráadásul tetszik is.Nem volt még soha egy hű de okos drága telefonom.Szóval nincsenek nagy igényeim csak az alapvető.Néztem más érintőképernyős telókat és volt olyan ami ugyanazt tudta mint az s5230 csak volt benne mobilTV meg GPS és az húszezerel több volt.Nekem ezekre nics szükségem.Tudom hogy úgy se használnám azokat soha.Szóval aszerint választok telót amiről tudom hogy teljes mértékben kihasználom a tudását.Ráadásul nem ömlik a pénz a zsebemböl igy amit kinéztem mobilt jó "befektetésnek" találom :)
Az előző telefonom egy lg volt.2év után dobhattam a kukába.Gyárilag hibás volt de még megjavítani se tudták.Aksija volt hogy 6óra alatt lemerült,úgy hogy nem is használtam.Utángyártott is ugyanolyan szar volt mint a gyári.Egyik nap meg nem akart bekapcsolni.Azóta telefon nélkül vagyok.És várom az alkalmat hogy megvehessem a saumsungot :)
14:52!
Még mielött megvetted volna az S5230-at azért a tudásának utána járhattál volna.Amiket leírtál azok tényleg nincsenek benne de feltüntetve se volt hogy benne van, szóval nem értem miért vagy kiakadva.Csak annyit kellett volna csinálnod, hogy megnézed a számodra megfelelő szolgáltatónál a telefon tudását.
[link] <--NÉZD MEG EZT AZ OLDALT!
Nem tudom hogy te honnan gondoltad hogy van benne 5Mpixel autófokusz stb.Szóval most már hiába mérgelődsz mert a te hibás hogy nem jártál utána a telefonnak jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!