Samsung Galaxy s3 I9300 telefonról mondanátok véleményt? Szerintetek megéri megvennem?
Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 21:43
1/5 anonim válasza:
Persze. Nekem volt S2-m, most meg S5-esem van, mindkettő jó. Az S3 is biztosan jó. (Mondjuk nekem a kerekített formája nem tetszik, de az mondjuk az S4-ben sem jön be, ilyen szempontból az S2 tetszett a legjobban.)
A formáján kívül biztosan jó telefon.
2/5 Gugu Gabor válasza:
Kb 3 éve használlok ilyet, elégedett vagyok vele, a custom romot ajánlom azért rá pld cyanogen
3/5 anonim válasza:
Annak aztán tényleg sok értelme van... a Samsung gyári szoftvere remekül működik mindenféle felesleges belepiszkálás nélkül is.
4/5 anonim válasza:
nekem 2 éve van meg és én nem vagyok vele megelégedve. az aksija nagyon rossz, egy este nem elég a feltöltéséhez. a gyorsaságával nincs bajom de én legközelebb biztos nem samsung telefont veszek
5/5 Gugu Gabor válasza:
ha egy este nem elég ott valami más gond lessz szerintem pròbáld másik töltővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!