Hogyan lehet telefon memória kártyájának jelszavát feltörni, ha egyszer nem is adtam meg jelszót, de kéri?
A SIM kártya regisztrációja érvénytelen az azt jelenti, hogy a hálózat visszautasította a SIM kártyát. Előfordulhat - ha egyéb ok, pl. szerződésbontás, illegális használat stb. nem áll fenn - hogy a SIM kártya már nagyon öreg (mint írtad öt éve használod) és ezért "akadozik". Ilyenkor be kell menni a szolgáltatóhoz, és ő fog adni egy új kártyát (elvileg ingyen, mert hibás a régi.) A szám és az előfizetéshez tartozó minden egyéb megmarad, viszont a SIM kártyán tárolt adatok elvesznek.
A telefon a memóriakártyához kér kódot? Mert szerintem ott valami más van. A memóriakártyát bármilyen kártyaolvasóval tudod olvasni, és mivel nem NTFS fájlrendszerűek, így nem igazán lehet "eldugni" a tartalmát. Lehet, hogy ez is összefüggésben a SIM kártyával, és lehet, hogy megoldódik, ha azt kicseréled.
álltalában simkártyák nem szoktak elhasználódni 5 év alatt, pl a zenetanárom már kb 12 éve (vagy mégtöbb) ugyan azt a kártyát használja, és semmi gond vele.
A mamória kártya nem biztos h nem NTFS rendszerű, mert nyugodtan formatálhatod FAT, vagy FAT32-e és NTFS-be is, igaz álltalában FAT32-t használnak.
de ebben az esetben valszeg a biztonsági kódot kell beírni ami a nokiáknál alapesetben 1234 vagy 12345, ha ez sem megy, akkor vidd a telót szervízbe garin belül megcsinálják, ha nem beázott. a nokia 1, vagy 2 évet vállal a készülékekre, kiv 8800, mert az 3 év.
Valaki segitene nekem is... Nekem meg az Lg-bl220 ban gyari kártyámhoz kér kodot.. eddig nem kért
bele raktam egy nokia c3.00ba és azota kéri a kodot.. nem jo a gyári nokia jelszó..
De viszont a nokiában nem kéri és bele lép egyből.
Én egy N73-mal raktam rá a kódot, de már elfeljtettem. Sőt, ami még rosszabb, az N73-om billentyűzete meghalt... Most egy N97 mini-m van, beraktam a kártyát, kérte a jelszót. Rányomtam, h mégse majd bementem a fájlkezelőbe/memóriakártyába, ott mutatta, h zárolva van.
DE! Van egy Opciók/Memkártya opciók/Formázás. Rányomtam, leformázta, most már minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!