Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung U600 vagy Sony Ericsso...

Samsung U600 vagy Sony Ericsson W880i?

Figyelt kérdés
Melyiket válasszam, és miért?
2010. jan. 24. 10:30
 1/3 anonim ***** válasza:
sony.mert jobb.
2010. jan. 24. 11:06
 2/3 anonim ***** válasza:

U600-ban csak annyi a jó, hogy szép telefon

A többi.....

Memóriakártya kezelése rossz (1 GB-tól már befagy...nekem 512-es kártya van benne, és még ennyitől is nagyon lassú...mondjuk már megszoktam..) Rossz a fülhalgatója, a hangszórója se az igazi..(bár lehet, hogy csak az enyém kva halk max hangerőn is)

De ha csak telefonálásra kell, akkor tökéletes választás :)

W880i-ről nem tudok véleményt mondani

2010. jan. 24. 11:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább a Sony. Amúgy nekem W880i-m van, elég jó telefon. Két megapixeles kamerája van, hát láttam már szebb képeket de ahoz képest jókat csinál. Alapból adnak hozzá fülhallgatót,és a Sony fülhallgatói a legjobbak! Szép a képernyője,bár elég kicsi. A hátulja műanyag, és ilyen kicsi valamik tartják az egészet amik nekem igy két év után letörtek és most egy cellux tartja egyben szóval ideje szeritnem lecserélni :D Egyetlen hátránya hogy nincs rajta rádió és wifi.
2010. szept. 19. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!