Hogy megy a számhordozás?
Hello! Először is kérned kell egy számhorodzási engedélyt attól a szolgáltatótól, ahol most vagy - lehet, hogy nem ez a neve, de ott kell kérded, tudják mit kell adniuk, és oda is adják-, aztán ezzel átmész a másik szolgáltatóhoz, és mondod, hogy te ide szeretnél jönni. A megfelelő dokumentáció után kapni fogsz egy új SIM kártyát. A számod természeetsen megmarad, de mivel másik szolgáltatóhoz kerültél, az új SIM kártya az új szolgáltató hálózatán működik. Ha a telefonod kártyafüggetlen, akkor nincs semmi gond, viszont ha nincs olyan telefonod, ami elfogadja az új szolgáltató SIMjét, akkor bizony be kell szerezned egy olyat is.
Egyébként a számhordozás ingyenes, de szerintem enm tudod az egyenlegedet átmozgatni ( ez csak személyes vélemény, én sem tudom, hogy ez a rész működik e)
Szia!
Kér dolgot szeretnék mondani!
1;A kártyán, ami pénzed van, elveszik:(.
2;TurboSim....:) Képzeld el, 4 hónapja ezt hajkurászom.Te hol vetted?Mennyiért?Hol laksz?
A pénzt mi majdnem buktuk, de időben meggondoltuk magunkat, szal még "jól" is jártunk, mert ha emlékezetem nem csak, valamennyit kért a pannonos hapi.
De ez a turbo sim, kész kihívás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!