Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy megy a számhordozás?

Hogy megy a számhordozás?

Figyelt kérdés
Van vele tapasztalatotok? át lehet vinni a kártyán lévő pénzt mondjuk vodafontól a pannonhoz?
2010. jan. 24. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Hello! Először is kérned kell egy számhorodzási engedélyt attól a szolgáltatótól, ahol most vagy - lehet, hogy nem ez a neve, de ott kell kérded, tudják mit kell adniuk, és oda is adják-, aztán ezzel átmész a másik szolgáltatóhoz, és mondod, hogy te ide szeretnél jönni. A megfelelő dokumentáció után kapni fogsz egy új SIM kártyát. A számod természeetsen megmarad, de mivel másik szolgáltatóhoz kerültél, az új SIM kártya az új szolgáltató hálózatán működik. Ha a telefonod kártyafüggetlen, akkor nincs semmi gond, viszont ha nincs olyan telefonod, ami elfogadja az új szolgáltató SIMjét, akkor bizony be kell szerezned egy olyat is.

Egyébként a számhordozás ingyenes, de szerintem enm tudod az egyenlegedet átmozgatni ( ez csak személyes vélemény, én sem tudom, hogy ez a rész működik e)

2010. jan. 24. 11:19
 2/5 A kérdező kommentje:
ez a gond, tudok szerezni egy E52es nokiát olcsón, de én vodás vagyok, az pedig simzáras. A turbo sim nem megoldás, mert azzal nem működik.
2010. jan. 24. 11:22
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Kér dolgot szeretnék mondani!

1;A kártyán, ami pénzed van, elveszik:(.

2;TurboSim....:) Képzeld el, 4 hónapja ezt hajkurászom.Te hol vetted?Mennyiért?Hol laksz?

2010. jan. 24. 21:22
 4/5 A kérdező kommentje:
még nem vettem meg, de nem is fogom szerintem, mert arra egy iphone sokkal jobb, amire kéne. cégen keresztül tudnék szerezni egy ismerőstől, de inkább meghagyjuk későbbre és majd vesz magának valami komolyabbat.
2010. jan. 24. 21:44
 5/5 anonim válasza:

A pénzt mi majdnem buktuk, de időben meggondoltuk magunkat, szal még "jól" is jártunk, mert ha emlékezetem nem csak, valamennyit kért a pannonos hapi.

De ez a turbo sim, kész kihívás :D

2010. jan. 24. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!