Milyen fajta fóliát vegyek? Üveg / matt / fényes?
Figyelt kérdés
Xperia M2-re kerestem fóliát. Találtam egy hirdetést, az eladó azt mondta, hogy van "üveg" 2000 Ft-ért, "matt" 800 Ft-ért, "fényes" pedig 500 Ft-ért. A kérdésem az, hogy melyik fólia a legjobb, melyik karcolódik legkevésbé?2014. okt. 16. 14:58
1/6 anonim válasza:
az üveg a legjobb, tartós és kemény, persze csak akkor ha jó minőséget veszel, mert sok vacak van, szivárványos, homályos meg éles ami elvágja az ujjad
itt találsz jófajta japán fóliát www.xprotector.hu
2/6 anonim válasza:
noname gagyit ne vegyél, ami olcsó az olyan is, 500ért nincs jó fólia, azok ilyen indiai reklámszatyorból gyártott szarok, felejtsd el
3/6 Zakathol válasza:
Az üveg nem jobb, mint a fólia. Amiben az üveg jobb, az a tapintás. A műanyag fóliáknak másabb a tapintása, mint a telefon kijelzőé, ezért ha fontos az "érzés" akkor inkább üveget vegyél. Ha nem fontos, akkor elég egy jobb minőségű műanyag fólia is. De párszáz forintos fóliát tényleg teljesen felesleges venni.
4/6 anonim válasza:
az üveg sokkal jobb mint a fólia, szerintem még nem is láttál edzett üveg cuccot azért mondasz ilyen hülyeséget
5/6 Zakathol válasza:
Láttam már eszett üveget. Egy Otao Lambo van a kijelzőmön.
Ettől függetlenül az üveg fizikai tuljdonságai messze elmaradnak a műanyagétől. Ez nem vélemény, ez fizika.
Az üvegnek jobb a tapintása. Ennyi.
6/6 Aty01 válasza:
Elméleti fizikából ötös, a gyakorlat, a tapasztalat viszont mást mutat. Kapott már a nejlon fóliával bevont telefonod erősebb ütést? Nekem igen és az eredmény teljesen más mint az edzett üvegnél ugyanez a behatás. Míg az első esetben jobb esetbe kijelzőcsere, a másodiknál az esetek többségében maximum a kijelzővédő üveg reped be, ami simán eltávolítható. Ha nem hiszed próbáld ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!