A Sony, az LG vagy a Huawei a megbízhatóbb?
ilyen a sorrend :D
Sony > LG >Huawei
Mind a 3 marka jo .
Ismeroseim koreben senkinek sem romlott el egyiksem magatol.
"Viszont egy jó tanács: ne vegyél androidos telót!"
Nekem WinMo után van 4 éve androidos.
A WinMo val se volt bajom, mert volt türelmem a magam képére faragni, szívesen használtam, az Androiddal ugyanez a helyzet: türelem kell hozzá és egy nagyon jó rendszer, még akkor is, ha "gyárilag", alapból nem az. Nekem kínából származó telefonjaim vannak 4 éve, sejtheted, hogyan érkeztek. Ha itthonról veszed, azért sokkal jobb a helyzet.
Mindegyiket rá tudtam venni bármire, amire használni akartam, gond nélkül mentek.
Mint sejthető, sok időt fordítok ezekre, sokféle volt a kezemben.
És ha rosszul csinál az ember valamit, bármelyiket meg lehet akasztani.... Van amelyiket könnyebben (Android), van amelyik jobban bírja...
Mindez az embertől függ.
Én egy Sony Z1 Compactot, vagy hogyha úgy van, akkor előfizetésre egy Z3 Compactot ajánlanék :D
Én Z3C-t szeretnék majd venni, és úgy gondolom neked is megfelel ez a méret, hisz tekintve hogy "lányka" vagy ( :D ), nem olyan nagy lapátkezekkel rendelkezel, mint én.
Remélem igazából ezzel tudtam valamennyit segíteni, hogyha nem nyugodtan reklamálj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!