Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5 hibauzenet jelent...

Iphone 5 hibauzenet jelent meg, nemtudom bekapcsolni a telefont. Semmi. Nektek volt mar ilyen?

Figyelt kérdés
Apple logo kozepen, folul pedig vagy 10 sor hibauzenet. Tegnap meg kifogastalanul mukodott. Mitol van ez esetleg tudja valaki?

2014. okt. 16. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
39%

Sose értettem b#zdmeg, hogy ha már kiír az a nyamvadt készülék egy rakat hibaüzenetet, akkor, hogy nem vagytok képesek feltételezni azt, hogy talán nem csak random karakterek, hanem talán valami jelentése is van, talán-talán pont a hibára utal?

Mert ha mondjuk a "hibauzenet" helyett beírtad volna, hogy mi az, akkor esetleg ebben a topikban is megállná a kérdés a helyét, nem csak az ezotériában.

Végezetül meg úgyis az lesz a vége, hogy elviszed szervizbe, mert nem értesz hozzá, akkor meg minek is ez az erőlködés itt?

2014. okt. 16. 10:14
 2/6 Zakathol ***** válasza:
52%
Tökéletes válasz! :)
2014. okt. 16. 11:13
 3/6 bp1985 ***** válasza:
40%
Elromlott az autóm. Mi baja? Ugyanilyen kérdést tettél fel, megválaszolni nem lehet...
2014. okt. 16. 12:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen megneztem, de nem vagyok hozzaerto ezert nem jottem ra mit jelenthet. Elnezest!!! Azt hittem ez egy olyan oldal, ahol kerdeseket lehet feltenni. Ezek szerint ehez is tul hilye vagyok es valojaban csak arra jo, hogy az ilyen arrogans majmok beszoljanak mert valoszinuleg nincs jobb dolguk, ha nem a kerdesemre valaszolsz, akkor inkabb maradtal volna csendben. Miert ne lehetne valakinek ugyanez a baja, vagy miert ne tudna valaki mondani valamit, hogy megis mire szamitsak? Igen , persze , hogy elvittem szervizbe, de meg par napot varnom kell, ezert addig jo lett volna neg valami info. Szerintem ezzel semmi rosszat vagy ostobat nem tettem. Koszi a valaszokat es az oltast sracok! Puszi
2014. okt. 17. 08:41
 5/6 bp1985 ***** válasza:
864 millió hibaüzenet van. Honnan tudjuk, hogy neked melyiket írja ki? Normálisan kellett volna felrakni a kérdést, akkor választ is kaptál volna.
2014. okt. 17. 09:32
 6/6 Zakathol ***** válasza:
"Miert ne lehetne valakinek ugyanez a baja, vagy miert ne tudna valaki mondani valamit, hogy megis mire szamitsak?" De nem mondtad meg, hogy MI AZ AZ UGYANEZ... Hogy a pcsába várhatod el, hogy így bárki felismerje?! Igen, "ehhez is túl hülye vagy"....
2014. okt. 17. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!