Iphonra le lehet tölteni jailbreakelés nélkül az activatort?
Most vetem egy iphone 4s-t és láttam egy videóban hogy jelkód helyet a gombal oldotta fel és ehez jailbreakelni kelene hogy legyen activatorom! Kérlek segítsetek Pls
Előre is köszönöm
iPhone-ra JB nélkül csak AppStore-ból tudsz letölteni alkalmazásokat. Tehát: nem.
Ez a "gombbal oldotta fel jelkód helyett" pedig elég TouchID-szagúnak tűnik, ami ugye az 5s-ben megjelent főgombba épített ujjlenyomatolvasót használja.
az activator már ios6-os jailbreakre is elérhető volt, talán még előbb is, szóval semmi köze a touch id-hez
JB nélkül nem fog menni
És az iphone jailbreak miben külünbözik az ios- töl?
És atol ios-es marad a telóm ?
Viszalehet állítani a jailbreak-et?
Ha ilyeneket kerdezel akkor inkabb neki se kezdj a jailbreaknek.
Ma mar igy az iOS8-al nagyon sok olyan funkciot beletett az Apple a rendszerebe ami regen nem volt benne csak jailbreakkel lehetett megoldani.
iOS 8-ra amugy sincs jailbreak.
Amugy te nem az assistive touch-ra gondolsz amit lattal a videoban?
Beallitasok-altalanos-kisegito lehetosegek-assistive touch
Ja, hogy hosszan nyomva tartod a gombot, és felold. Nem tudom, szerintem gyorsabban lehet swipe-al kinyitni, 5 perc bolondozást pedig - amíg haverokat szivatod, hogy TouchID-t hackeltél a telefonba - nem ér meg a JB.
Ahogy írták, iOS8-ra még nincs jailbreak. JB egyébként iOS feltörését jelenti, segítségével lehetővé válik alkalmazások AppStore-on kívül történő telepítése. Persze ezt ésszel kell csinálni, össze-vissza telepített tweakektől lassulhat a telefon, instabillá válhat, és néhány app - főleg bankoké, de játékoknál is előfordul - ha detektálja, hogy törve van a telefon, nem hajlandó működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!