Hol találom a beállításokban az usb-s hibakeresést Huawei y530 telefonon?
Figyelt kérdés
igazábol a HiSuice-hez kellene mert nem érzékeli a telefont a program a számitógépen. pedig csatlakozik a telefon!! mert a gép érzékeli es a telefon is erzekeli a gepet. de a program nem. valami otlet hogy esetleg miert nem? es valahol meg kellene talalnom az usb-s hibakeresest a telefonban. segitseget kerek!#berkimate
2014. okt. 15. 10:47
1/6 anonim válasza:
Igaz, nekem csak G300-asom van, de:
alkalmazás beállítások-alkalmazások-alkalmazásfejlesztés
Talán stimmel....
2/6 A kérdező kommentje:
nem talalok olyat se h alkalmazas beall. olyan van h alkalmazasok kezelese de ott csak eltavolitani tudom a letoltott alkalmazasaimat.
2014. okt. 15. 11:18
4/6 A kérdező kommentje:
nincs olyan kulon h rendszerbeallitasok.
olyan van h rendszer" es az alatt van a datum es ido, kisegito lehetosegek, gyors bootolas, a telefonrol es kepernyo beallitasok.
sehol nem talalok usb-s hibakeresest pedig mindenhol megneztem.
az internetmegosztasokba van olyan h usb megosztas. ez ugyan az lehet? nem gondolom, mert hiaba pipaltam ki, akkor se erzekelte a HiSuice.
2014. okt. 22. 20:45
5/6 anonim válasza:
beállítások végén a telefonról ott a build számra kell 4et rányomni és akkor fejlesztő leszel majd visszamész egyet a menübe és a fejlesztői beállíátásokba ott van h hibakersés oké
6/6 anonim válasza:
"
Az usbdebugot úgy kell bekapcsolni hogy a "telefonról" menüben, a "build számot kell nyomkodni, utána a "fejlesztői lehetőségek" menüben, be lehet jelölni az usb hibakeresést."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!