Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S4 Active...

Samsung Galaxy S4 Active tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Az S4 és az S4 Active között gondolkodom hogy melyiket vegyem. Persze, tudom a különbségeket de mégis érdekelne tapasztalat. Előre is köszönöm a választ :)
2014. okt. 15. 01:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt kellene eldöntened, hogy a kamera vagy a strapabírás fontosabb. Az Active viszont tényleg bírja.
2014. okt. 15. 13:32
 2/3 anonim válasza:

Samsung Galaxy S4 Active!

Én is gondolkodtam rajt,de nem sokat,mert utánajártam tesztelős oldalakon,és meg is kérdeztem hozzáértő embereket! Nagyon egyértelmű választ kaptam mindenhonnan: Samsung Galaxy S4 Active!!!

- Víz és porálló

- Sokkal strapabíróbb,mint a "sima" S4 (Ezt le is "tesztelte" a párom! Kiesett a zsebemből (!) egy bolt parkolójában,a párom rátolatott a kocsival,a kerék gumija pont a telón állt meg,eltekerte a párom a kormányt,és elindult! Hazajöttünk,nem volt meg a telóm,felhívtuk,egy csaj vette fel,elmentünk érte,odaadta,és lám,azon kívül,h a hátlapja (!!!) meglett kicsit karcolva az apró kavicsok miatt,azon kívül semmi baja!!! Szószerint!!! Mivel vízálló a teló,így ez az eset után betettem a vízbe (direkt),h lássam még vízálló e,és semmi nem történt! Azaz még mindig ugyanúgy működik,mint újkorában! Pedig eredetileg NEM strapabíró(nak hirdetik)!

- Programokból is több,és okosabbak vannak rajt,mint az S4-en!

De itt egy link,ha gondolod olvasd el,hátha meg tud győzni,ha én nem! :P :D Lényegében majdnem ugyanazt írja,mint amiket én is hallottam róla másoktól... :)

[link]

2014. dec. 16. 17:10
 3/3 A kérdező kommentje:
óóó ez már rég volt :) Azóta inkább egy Sony Xperia Z1-et vettem, por, víz álló, szebb, minőségesebb, jobb aksi...
2014. dec. 20. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!