Sony Xperia Z1 Compact kamera és hangszóró probléma? (többi lent)
nem rég vettem, és a kamera gombbal csak a kamerát hozza be, de ha újra megnyomom akkor nem csinál képet csak zoom-ol és a vakut is bekapcsolja, de képet nem csinál. ez miért van? :(
a másik pedig a hangszóró, ugye el lehet felezni jobb és bal oldalra ahogy és a tok is el felezi, és ha lefogom a bal oldalt akkor nem szól semmi, a jobb oldala meg se mukkan, se játék, se film, se zene....
Vigyem vissza? Van még rá garancia !
PLS nagyon fontos !!!!
"a kamera gombbal csak a kamerát hozza be"
Mégis mit hozzon be? Reggel az újságot?
"ha újra megnyomom akkor nem csinál képet csak zoom-ol és a vakut is bekapcsolja, de képet nem csinál. ez miért van? :("
Ha eddig barlangban éltél, és nem volt dolgod digitális fényképezőgéppel, gondolom elolvastad a használati utasításokat... Ja, nem, minek az.
A hangszórót pedig ha elfelezed, ne csodálkozz, ha nem működik rendesen. Egyben jobban szól, hidd el.
Igazad van, nem,olvastam el a használati a használati, de a hangszórót nem értem miért nem működik mindkét fele, és csak "képzeletben " feleztem el.
VALAKI!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!