Ha kitörlök mindent a Nokia telefonomból, akkor a SIM kártyán lévő üzenetket is törli?
Van a *#7370# törlő kód, de ha ezt beütöm, akkor a SIM -en lévő adatok is törlődnek?
Hogyan lehet SIM nélkül törölni? Nokia 100
akkor kipróbálod a kódot próba cseresznye alapon, vagy keresel egy másik SIM-et, amivel bátran lehet törölni.
De amúgy szerintem nem törli, mert alapvetően nem része a telefonnak, hisz különálló egység, de igazából a fene tudja, hogy törli-e, mert kicsi rá az esély, de megeshet.
Te olyan sötét vagy hogy az hihetetlen. Muszáj itt trollkodjál?
Nem érted a kérdést? Mit nem fogsz fel rajta?
Nem fogyatékosok válaszára várok, hanem egy hozzáértőére. Gondoltam finoman leírom neked, hátha eltakarodsz. De csak nem. Mit vétettem???
Álljál már le! Neked meg mi a fene bajod van???
Hol trollkodtam, áruld már el?
Szedd be inkább a nyugtatódat, és menjél aludni.
Leírtam tippnek, hogy keress egy olyan SIM-et, amin nincsenek olyan dolgok, amik hogyha véletlenül törlődnének, akkor sem jelentene problémát.
Majd kifejtettem, hogy nagy valószínűséggel a SIM kártyán levő adatok nem módosulnak a törlési folyamat során, mivelhogy nem szerves részei a mobilnak. De ha biztosra szeretnél menni, akkor jó módszer lehet a fentebb leírt.
Most komolyan, ebbe mégis mi a fene volt a trollkodás?
Mert én komolyan nem értem. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!