Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha kitörlök mindent a Nokia...

Ha kitörlök mindent a Nokia telefonomból, akkor a SIM kártyán lévő üzenetket is törli?

Figyelt kérdés

Van a *#7370# törlő kód, de ha ezt beütöm, akkor a SIM -en lévő adatok is törlődnek?

Hogyan lehet SIM nélkül törölni? Nokia 100

2014. okt. 14. 22:10
 1/5 b95 ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy ez törli-e a SIM kártya adatait, de hogyha kiszeded a SIM kártyát arra az időre, amíg törölsz, akkor tutibiztos, hogy nem törölődnek a dolgok róla. :D
2014. okt. 14. 22:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor csak demo mód van és nem fogadja el a bevitt kódot, nem csinál semmit.
2014. okt. 14. 22:16
 3/5 b95 ***** válasza:

akkor kipróbálod a kódot próba cseresznye alapon, vagy keresel egy másik SIM-et, amivel bátran lehet törölni.

De amúgy szerintem nem törli, mert alapvetően nem része a telefonnak, hisz különálló egység, de igazából a fene tudja, hogy törli-e, mert kicsi rá az esély, de megeshet.

2014. okt. 14. 22:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Te olyan sötét vagy hogy az hihetetlen. Muszáj itt trollkodjál?

Nem érted a kérdést? Mit nem fogsz fel rajta?

Nem fogyatékosok válaszára várok, hanem egy hozzáértőére. Gondoltam finoman leírom neked, hátha eltakarodsz. De csak nem. Mit vétettem???

2014. okt. 14. 22:38
 5/5 b95 ***** válasza:

Álljál már le! Neked meg mi a fene bajod van???

Hol trollkodtam, áruld már el?

Szedd be inkább a nyugtatódat, és menjél aludni.

Leírtam tippnek, hogy keress egy olyan SIM-et, amin nincsenek olyan dolgok, amik hogyha véletlenül törlődnének, akkor sem jelentene problémát.

Majd kifejtettem, hogy nagy valószínűséggel a SIM kártyán levő adatok nem módosulnak a törlési folyamat során, mivelhogy nem szerves részei a mobilnak. De ha biztosra szeretnél menni, akkor jó módszer lehet a fentebb leírt.

Most komolyan, ebbe mégis mi a fene volt a trollkodás?

Mert én komolyan nem értem. :S

2014. okt. 14. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!