Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti milyen tabletet ajánlotok?

Ti milyen tabletet ajánlotok?

Figyelt kérdés

-Ami a lényeg lenne az hogy az akkuja a lehető legjobb legyen, ez a legfontosabb.

-Az hogy a képernyője legalább HD legyen

-És lehetőleg Androidos legyen, mert a telefonom Windowsos.

-Meg még lehetne 8-9 colos is, és SIM kártya foglalat sem ártana, bár 7 col is megfelel.

2014. okt. 14. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyit akarsz költeni rá?
2014. okt. 14. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Hááát, nem tudom. Ha lesz olyan 40-60k közötti, az jó volna, de ha drágább tetszik meg akkor használtan megnézem.
2014. okt. 14. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
ipad2 használtan
2014. okt. 14. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:

én is szvsz inkább iPad-et vennék, de nem 2-est, én most adtam el, iOS 8 kissé meglassította, most egy iPad 4 a célom, az egy darabig jó lesz, csütörtökön valószínű bejelentik az új iPad-eket, aztán mikor megjelennek, akkor csökken a használt Air-ek ára, és majd azt követően a többié is...most egy iPad 4-et meg tudsz venni kb. 75-80ezerért(a jobb állapotúakat)...szerintem elképzelhető, hogy el fogják érni a wifis 16 gigások év végére a 60ezret.

én androidot azért nem javaslom tabletbe, mert többet akar nyújtani, mint amire egy tablet rendeltetés szerint képes.

Nekem például még az első generációs Nexus 7-em volt...amúgy nincs vele igazi gond, de valahogy úgy többet akartam elvárni, ezt nem tudom megfogalmazni pontosan. egy iPad-et meg ha elkezd az ember használni, akkor úgy minden kézreáll rajta, stb. és nem akarsz állandóan launcher-eket próbálgatni, widgeteket rakosgatni stb, csak fogod, és használod. Akksiidőben meg egyértelműen szétverte a Nexus7-emet a volt iPad 2-esem, 11-12 órát simán kibírt, ha nagyon nyúztam, akkor 8-9, szóval ebből a szempontból nem csalódnál benne.

2014. okt. 14. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!