Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont kérjek?

A világ:asd kérdése:

Milyen telefont kérjek?

Figyelt kérdés

13 éves kissrác vagyok, és most kapnék egy új telefont.Annyi lenne a kérdésem, hogy milyen/melyik telefont vegyem, ha ez a 3 dolog fontos nekem:

-legyen valami normális kinézete (pl az xperiáké nem rossz :D)

-legyen szép nagy memóriája játék, zene :)

-és legyen szép számú RAM(asszem) hogy ne szaggason és élvezhető legyen a játék :)

a mostani telefonomon még a beállításokig is olyan 5 perc mire eljutok

inkább adhatnátok konkrét teló nevet, nem pedig márkát :)

ezt a telefont amúgy nem igazán szeretném megtartani mert minden bajom van vele, egyszerűen szar ://

2014. okt. 14. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
21%

vegyél galaxy note 3-at

azon menni fog minden játék stb...

2014. okt. 14. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:

keret? :D

Sony Z széria egyik modelljével sem járnál rosszul! Én Z3C-t fogok venni, de 2 ismerősöm még Z-t használ.

Azokon is elfut minden egyes játék. Nem lehet megfogni!

2014. okt. 14. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"-legyen valami normális kinézete"

Ez relatív, mindenkinek más tetszik, szóval ezt a feltételt muszáj leszek figyelmen kívül hagyni, majd mondok pár telefont és te eldöntöd magadnak, hogy melyik tetszik.

"-legyen szép nagy memóriája játék, zene :)"

Mi számít nagynak? Valakinek a 64 giga is kevés.

Ha olyan telefont veszel amibe van microSD slot, akkor nem kell a tárhely miatt aggódnod.

"-és legyen szép számú RAM(asszem) hogy ne szaggason és élvezhető legyen a játék :)"

A RAM-nak köze sincs a sebességhez.

Árat nem írtál, így a legolcsóbbtól a legdrágább telefonokig felsorolok párat.

Legolcsóbban a Lumia 520-at ajánlom, 20-30k között kapható már, nem tökéletes telefon, de ennyi pénzért nagyon jónak számít.

Androidosok közül legolcsóbban a Moto E-t ajánlom, vagy kicsit drágábban a Moto G-t. Moto E a legjobb Androidos mobil 30-40k körül, míg a Moto G a legjobb 45-50k körül, más szóba sem jöhet.

Ennél drágábban már felsőkategóriás készülékek jönnek. Nexus 5, LG G2, HTC One M7, Galaxy S4, Note 3 vagy ezeknél is drágábban a jelenlegi legcsúcsabb mobilok: Galaxy S5, HTC One M8, LG G3 (bár ebből csak a Snapdragon 805-ös verziót szabad megvenni, ami kevés helyen kapható), Note 4, stb.

Nexus 5 is idetartozik, mert a legújabb csúcskategóriás telefonok is megirigyelhetnék a teljesítményét, csak árban LG G2 meg ilyenek között van, ezért írtam a régebbi felsőkategóriások közé.

2014. okt. 14. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!