Milyen telefont kérjek?
13 éves kissrác vagyok, és most kapnék egy új telefont.Annyi lenne a kérdésem, hogy milyen/melyik telefont vegyem, ha ez a 3 dolog fontos nekem:
-legyen valami normális kinézete (pl az xperiáké nem rossz :D)
-legyen szép nagy memóriája játék, zene :)
-és legyen szép számú RAM(asszem) hogy ne szaggason és élvezhető legyen a játék :)
a mostani telefonomon még a beállításokig is olyan 5 perc mire eljutok
inkább adhatnátok konkrét teló nevet, nem pedig márkát :)
ezt a telefont amúgy nem igazán szeretném megtartani mert minden bajom van vele, egyszerűen szar ://
vegyél galaxy note 3-at
azon menni fog minden játék stb...
keret? :D
Sony Z széria egyik modelljével sem járnál rosszul! Én Z3C-t fogok venni, de 2 ismerősöm még Z-t használ.
Azokon is elfut minden egyes játék. Nem lehet megfogni!
"-legyen valami normális kinézete"
Ez relatív, mindenkinek más tetszik, szóval ezt a feltételt muszáj leszek figyelmen kívül hagyni, majd mondok pár telefont és te eldöntöd magadnak, hogy melyik tetszik.
"-legyen szép nagy memóriája játék, zene :)"
Mi számít nagynak? Valakinek a 64 giga is kevés.
Ha olyan telefont veszel amibe van microSD slot, akkor nem kell a tárhely miatt aggódnod.
"-és legyen szép számú RAM(asszem) hogy ne szaggason és élvezhető legyen a játék :)"
A RAM-nak köze sincs a sebességhez.
Árat nem írtál, így a legolcsóbbtól a legdrágább telefonokig felsorolok párat.
Legolcsóbban a Lumia 520-at ajánlom, 20-30k között kapható már, nem tökéletes telefon, de ennyi pénzért nagyon jónak számít.
Androidosok közül legolcsóbban a Moto E-t ajánlom, vagy kicsit drágábban a Moto G-t. Moto E a legjobb Androidos mobil 30-40k körül, míg a Moto G a legjobb 45-50k körül, más szóba sem jöhet.
Ennél drágábban már felsőkategóriás készülékek jönnek. Nexus 5, LG G2, HTC One M7, Galaxy S4, Note 3 vagy ezeknél is drágábban a jelenlegi legcsúcsabb mobilok: Galaxy S5, HTC One M8, LG G3 (bár ebből csak a Snapdragon 805-ös verziót szabad megvenni, ami kevés helyen kapható), Note 4, stb.
Nexus 5 is idetartozik, mert a legújabb csúcskategóriás telefonok is megirigyelhetnék a teljesítményét, csak árban LG G2 meg ilyenek között van, ezért írtam a régebbi felsőkategóriások közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!