Sony Xperia Z3 Compact vagy Z2 (kettő) lenne jobb választás?
Figyelt kérdés
Ugye szeretnék nagy képernyőt, de azt is hogy vízálló legyen(ez nekem fontos, kérlek ne firtassátok). Kb ugyanannyi a két készülék, mert előfizetéssel veszem(tudom-tudom, de kevés hűségidővel, meg rendesen át is van nézve az a szerződés). A legjobb ugye hát a nagy Z3 lenne, de az meg plusz ötvenezer(vagy negyven, attól függ melyik telót nézzük). Ha a Z3 Compact mellett döntők, akkor nem fog hiányozni az a plusz 1 giga RAM? Viszont számos dologban meg erősebb lenne a Z3C. Akku, professzor, vízállóság, a kisebb képernyő miatt feltételezem jobb a válaszideje(a képernyőnek), illetve nem hajtja annyira a hardvert. Na meg a játékok 720p-Ben futnak androidon. A kamera kb ugyanolyan jó, bár a Z3C esetében nagyobb az ISO érzékenység, illetve nagyobb a látószög(számomra ez is fontos). Ti hogy döntenétek a helyemben?2014. okt. 13. 15:25
1/2 anonim válasza:
En a z3c-t valasztanam, újabb, tovabb fogjak támogatni, gyorsabb mivel fele akkora a kijelző felbontása, a processzora meg meg erosebb is. Sokkal jobb az uzemideje is. Tuti nem fog hiányozni az a 3 giga ram a 2 helyett, mivel alacsonyabb a kijelző felbontása is. De mindkettő telefon nagyon jó, én max akkor valasztanam a z2-t, ha kicsinek talalnam a z3c-t.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, úgy érzem én is amellett fogok dönteni. Ez a kompaktság esetenként számomra még jól is tud jönni :D
gyakran viszont jó lenne az az 5,2 coll, de szerintem megbarátkozok vele. iPhone ról jövök úgy is :D
2014. okt. 13. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!