Hogyan értelmezzem az előfizetéses telefont?
Figyelt kérdés
Mármint.. most akarok új telefont venni. Eddig nekem csak feltöltő kártyás volt,és most részletre szeretnék havidíjasat. olvastam itt mindenféle díjcsomagokról,de abban az van,hogy van pl: 10.000 ft kezdőrézlet+havi 20x1.000 ft.. de az meg úgy csak 30.000 ft. miért ilyen kevés a teljes ár (121.000 ft)-hoz képest? vagy azért ennyi,hogy vállalom a hűséget,hogy két évig használom? vagy mi? valaki légyszi magyarázza el:))) nagyon köszönöm!!2014. okt. 13. 15:17
11/11 A kérdező kommentje:
hát,akkor eléggé benéztem.. azt hittem olcsóbban kijön. azért zsebből nincs nekem 50-100.000 ft-om.. azzért akartam volna részletre. mindegy,köszi a segítséget mindenkinek,azért még holnap benézek a t-mobilhoz még érdeklődni:)
2014. okt. 13. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!