Android+iOS áruházból letölthető "ingyenes" játékok is tele vannak reklámmal, vagy csak a WP egy ilyen kalap szar?
igen, androidon is sok van, meg talán iOS-en találkoztam a legkevesebbel. ez mondjuk érthető, hiszen androidon sokkal könnyebb lopni...ha én fejlesztő lennék, és egy több hónapos munkámat tenné így tönkre a közösség, hogy senki nem fizetne egy vasat se érte, akkor én is ingyenessé tenném, aztán teleraknám reklámokkal.
wp-s viszont egy teljesen más világ, és ezért is bosszant engem nagyon a "választék"(ami jóformán nincs is). van 20 féle zseblámpa alkalmazás, aminek a program része 1-2 nap alatt megírható...ha valaki nagyon minimalista, akkor még saját kinézetet se készít rá, minek az...de arra azért képes, hogy odarakja az aljára a reklámokat...sokan azt írják, hogy csak a trollok szavazzák le az alkalmazásokat, pedig hát nem...én olyan appal még nem találkoztam, amit szerintem indokolatlanul szavaztak le...
Microsoft meg patt helyzetben van...nyilván egy feltörő platform státuszában van a rendszer és az áruház...ezért tök egyszerűen felkerül minden az áruházba...ha meglépnék azt, hogy szigorúbban ellenőriznék az appokat, akkor meg kevés lenne, és hát ugye androidon is milyen jól hangzik, hogy hánymillió app van a play-ben...és azt szépen csenben elsunnyogják, hogy a jó része szemét...itt is ezen az úton haladnak, talán annyi előnnyel, hogy a biztonsági előírások miatt meg a rendszer zártsága miatt olyan igazán kártékony alkalmazások nem nagyon tudnak születni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!