Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Note 4 vagy...

Samsung Galaxy Note 4 vagy Nokia Lumia 1520?

Figyelt kérdés
Melyiket lenne érdemes megvennem, és miért? Egy évre tervezek majd a választott készülékkel. Amikre főleg használni fogom: net, facebook, email, zene, remote desktop (teamviwer). Ár nem döntő tényező.
2014. okt. 12. 22:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Barokkos túlzásnak tartom hulladéknak nevezni a WP 300 000-res alkalmazáskínálatát, de az tény, hogy elmarad a másik kettő áruház kínálatától. Pl. amire a kérdezőnek kell, arra pont van mindegyikre alkalmazás, nem is egy. Egy átlagfelhasználó ma már mindent megtalál a WP-store-ban, nyilván Te nem ebbe tartozol.
2014. okt. 13. 11:47
 12/16 anonim ***** válasza:

a fontosak igen, de például ha már veszünk egy pureview-os telefont, akkor a Nokia Camerán meg a ProShot-on kívül elférne még jónéhány olyan igazi minőségi fotós alkalmazás, de belemész a fotózás kategóriába, és televan ilyen HD Wallpaper-es alkalmazásokkal...az ilyet se értem, kinek van ilyenre szükség, mintha netről olyan bonyolult lenne a kedvenc háttérképünket letölteni :D

Én még elfogadnék egy olyan panoráma alkalmazást, ami hasonlóan működik az iOS-ben található gyári megoldással, tehát folyamatos, nem 3-4 képből rakja össze, mert a Nokiás app ebben sem igazán tökéletes, ha túl világos van, akkor azért veszti el a pozíciót, ha túl sötét, akkor azért...aztán ott van például a Photosynth, ami már jó lenne, azonban iOS-es változata sokkal jobb képeket csinál, mint ez...érthetetlen, hogy egy Microsoft-os app a saját platformján egy jobb adottságú telefonnal rosszabbul működik, mint máshol...:D

Játékoknál is igen nagy kavarodás van...Gameloft-os játékok jó része ingyenes, mégis igazán minőségiek, az EA-s játékok grafikája meg hányadék, és egy ilyen NFS játékért is 1100 Ft-ot elkérnek...:D költenék pénzt, de ami igazán jó, ingyenes :D

2014. okt. 13. 12:22
 13/16 A kérdező kommentje:
A cég veszi a készüléket, ezért mindegy az ár. Eladni sem én fogom, hanem jövőre cserélik. Köszönöm az eddig válaszokat.
2014. okt. 13. 13:25
 14/16 anonim ***** válasza:
jah, értem, így akkor inkább a Note 4 :)
2014. okt. 13. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:
lumia.
2014. okt. 13. 21:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Amelyik tetszik.
2014. okt. 13. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!