Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet függetleníteni a Nokia...

Lehet függetleníteni a Nokia E52-t?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik tudok szerezni egy E52es Nokiát olcsón, de az a baj vele, hogy Pannonos, nekem pedig Vodafonos kártyám van. Lehet függetleníteni az E52est valahogy?
2010. jan. 23. 17:50
 1/9 A kérdező kommentje:
Jah és nem szolgáltatónál szeretném csinálni, mert a telefont lecserélte az előző tulaja egy N97-re, de az előfizetése megmaradt.
2010. jan. 23. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Minden telefont lehet függetleníteni!

A google a barátod, és segít.

(keress kutass)

2010. jan. 23. 17:56
 3/9 A kérdező kommentje:
google-t próbáltam, de nem igazán találtam semmi érdemleges megoldást. GSM-boltban szerintetek meg lehet oldani a függetlenítést, akár pénzért? Mert neten lehetne függetleníteni különböző oldalakon, de ha nem megy, akkor kifizettem 20€-t a semmiért...
2010. jan. 23. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Turbosim-es megoldás nem jó? Lehet még olcsóbban megúsznád mintha elvinnéd valahová függetleníteni. Netes függetlenítés pedig csak lehuzás.
2010. jan. 23. 18:57
 5/9 anonim ***** válasza:

3000 forintért kifüggetlenítik.

Nekem 6288as nokiám van 2,5 éves. haverom vett egy vodásat és 2 éve nem tudták kifüggetleníteni de azóta már tudják. Szóval semmi sem lehetetlne.

Használt mobil boltokban próbálkozz.

2010. jan. 24. 12:27
 6/9 A kérdező kommentje:

turbo sim az nem megy, mert van benne valami védelem ellene.

Majd hétfőn megkérdezem valamelyik használtmobil boltban, mi legyen.

2010. jan. 24. 13:20
 7/9 anonim válasza:
Googleel meg lehet oldani . Amugy nekem E52 van.
2010. febr. 19. 18:54
 8/9 anonim válasza:

Googleval lehet, de hogy, csak külföldi oldalakt találok, és mi történik ha fizetek bankkártyával ki mondja, hogy nem egy rossz kódot küldenek?? Vagy , más megoldással gondoltad? Neked esetleg sikerült már? Nekem T-mobilos lenne, és pannonos kártyát szeretnék belerakni?

Nagyon hálás lennék, ha lenne valami konkrét ötleted! Nagyon régóta szenvedek, hogy találjak rá megoldást!! Köszönöm!!!

2010. febr. 20. 08:34
 9/9 anonim válasza:
Szia. Én pont ma mentem be egy üzletbe nekem azt mondták Magyarországon sehol nem tudták eddig ezt a nokia E52-t kifüggetleníteni. Turbo Sim sem támogatja a telefont. Fogalmam sincs hogyan lehetne kifüggetleníteni pedig én is hálás lennék ha valaki rá jönne.
2010. dec. 29. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!