Miért nem kapok okostelefont?
nincs munka? én 22 éves vagyok, és suli mellett nem találok normális munkát, de diákmunkát meg azért nem tudok, mert nem nappalis vagyok...és mivel van tele a környéki apró. árufeltöltő, pénztáros, csomagolómunka soroljam? én simán elmennék egy ilyenre 4 órában, csak hogy valamivel elüssem az időt...meg persze nekem is vannak vágyaim, autó például, új telefon, de nem dobtam sose a szülők nyakába, hogy nekem most 60-70ezeres cucc kell karácsonyra, kaptam egy összeget, februárban névnapomra szintén kaptam egy összeget, ha összejött, akkor vettem belőle ami kell, ha nem, akkor vártam még vele...
amúgy meg szerintem meg is érdemled, ha így bántál azzal a hulladéktelóval :D én eladtam volna valami okosnak 5ezerért, és máris előrébb vagy anyagilag...:D
az meg sose vezet jóra, ha valamit azért rontassz el, hogy aztán megpróbáld kisírni az újat...:D
az a baj az Ace 4-gyel is, hogy megveszed, szinte biztos, hogy 1 év múlva az is elkezd fagyni, mert az alsóközépkategória ilyen...azt is beviszed úszni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!