Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki ért a mobilflottához...

Valaki ért a mobilflottához fizetés terén?

Figyelt kérdés

Pl. egy sony xperia sp vagy sony xperia z1 compact mennyi lenne 2 év hhűséggel?

Úgy értem, hogy mennyi lenne az az ár, amivel kihozom és mennyi lenne ezen felül az előfizetésen kívüli havidíj?

Körülbelüli ár is megfelel, csak szeretnék valami támpontot. :D

Esetleg aki tavaly hozott ki készüléket...min. 60-70 ezres készülékről várok tapasztalatokat!:)

2014. okt. 11. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:

hát attól függ milyen flotta :D

ezt a szolgáltató majd megmondja..van az orvosoknak,mentőknek rendőröknek navosoknak stb...nem mind van egy árkategóriában

2014. okt. 11. 19:31
 2/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
A pontos flottán kívül attól is függ, hogy mennyi a szokásos számlád, vagy milyen összegű csomagot vállalsz be. Minél többet fizetsz/szándékozol fizetni, annál olcsóbb lesz a készülék. De pl egy 2-3000Ft-os csomagnál a 60-70 ezres teló 60-70 ezer lesz.
2014. okt. 11. 23:48
 3/5 A kérdező kommentje:

amúgy eddig kártyás voltam, sose voltam még előfizetéses.

városházán dolgozóknak van ez a flotta...2 év hűség és valami 1600ft havonta az előfizetés, de a készülék ebbe az árba nincsen még benne.

ezért érdeklődtem vna! :)

akinek van még ötlete esetleg, szívesen várom! :)

2014. okt. 12. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
nehogy leírd hogy melyik szolgáltatónál mert az tul sokat segitene a pontos árhoz ;)
2014. okt. 12. 18:53
 5/5 A kérdező kommentje:

ha ezt letudtad írni, már a kérdést is feltehetted volna akár :P

amúgy Telenor. :D

2014. okt. 13. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!