Miért van az, hogy a telefonomon (Samsung galaxy S5) még egy olyan játék is ami még a galaxy mini telefonomon is prímán futott ezen meg akadozik?
Figyelt kérdés
"Ahogy azt írtam, igen erős a hardver és teljesen akadozás-mentes, egyetlen alkalommal sem szaggatott be, bármit is csináltam. A legújabb játékokat is könnyedén futtatja"
Hát nálam miért nem így van?
2014. okt. 10. 20:02
1/12 anonim válasza:
Valamit telepítettél ami vissza fogja.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mivel szinte vadonatúj(még nincs 1 napos).Tettem rá 1 db játékot(Zombie Tsunami) eleinte minden jó volt de 5-6 másodpercenként olyan szaggatás volt hogy nem érzékelte az érintést.
2014. okt. 10. 20:17
3/12 anonim válasza:
Reklamáld meg. Az öreg s2-őm se szaggatott,ahogy a mostani s4 minim se.
4/12 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy reklamáljam meg?
2014. okt. 10. 20:36
5/12 anonim válasza:
Ne is haragudj, de biztos hogy igazi S5?
6/12 anonim válasza:
Lehet nimcs optimalizálva az újabb rendszerre.
8/12 anonim válasza:
A zombii taubami lumia 520on tökéletesen megy. Normális telefonra cseréltesd ki 3 napon belül:)
9/12 anonim válasza:
Szerintem sem valodi S5-rol van szo. Hol vetted?
10/12 A kérdező kommentje:
Igen, nem clone.
2014. okt. 11. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!