Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okostelefonokhoz értő emberek...

Okostelefonokhoz értő emberek tudnának segíteni?

Figyelt kérdés
Új mobilt keresek de nem tudom mit lehetne, mert erős, jó fotózó, gyors telefonra gondoltam csak nem tudom melyikben van meg mindez.

2014. okt. 10. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
www.árukereső.hu
2014. okt. 10. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
telefonguru.hu
2014. okt. 10. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Legalább egy konkrétumot adtál volna... Mi számít neked erősnek? Honnan számít neked a jó fotózó? A gyors az hol kezdődik? Mennyi pénzt szánsz rá? Ha ezeket megválaszolod akkor talán fogunk tudni segíteni de így...
2014. okt. 11. 00:30
 4/6 anonim ***** válasza:

egy paraméter hiányzik...

a ráfordítható összeg...100 körül már találni jót..

2014. okt. 11. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy Note 4 megfelelo lesz neked.
2014. okt. 11. 17:22
 6/6 A kérdező kommentje:
nézegettem és a samsung galaxy S5 ill. huawei ascend P7 között gondolkozok. csak kb. nekem semmit nem mond az h 2 aksis és ilyenek. a lényeg hogy sokáig bírja, gyors legyen és ne haljon meg fél év használat után.
2014. okt. 18. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!