Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja lett az SD kártyámnak?

Mi baja lett az SD kártyámnak?

Figyelt kérdés
Eddig tökéletesen működött, telefonon használtam, de egyszer csak azt tapasztaltam, hogyha törlök róla valamit vagy teszek rá bármit akkor már nem érzékeli a telefonom az SD kártyát, utána leválasztom, majd visszateszem, és amit töröltem az visszatűnik, amit rátettem, pedig eltűnik. Gondoltam először, hogy a telefon nem tudja kezelni vagy valami, de gépen is ugyanez a helyzet, és formázni sem tudom. Ami rajta van file azt tudom használni, csak így eléggé rossz, hogy nem tudok rátenni semmit, sem törölni.. Van valami módszer a javítására?

#telefon #hiba #SD kártya #SD kártyahiba
2014. okt. 10. 12:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, és Micro SD kártya, és nincs levédve.
2014. okt. 10. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmi , ugyan így jártam új memóriakártyát kell venni :)
2014. okt. 10. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Kártyaolvasóban formázás.
2014. okt. 10. 14:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam már formázni mindenféle módon, amint írtam, de nem ment.
2014. okt. 10. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!