Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobilinternetet külön kell...

Mobilinternetet külön kell aktiváltatni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Vasarnap rendeltem a tmobiletol az uj telefonomat domino5 dijcsomaggal. A tmobile oldalan azt irtak hogy egyszeri 100mb internetet kapok aktivalas utan. Ez a dolog valahogy nalam nem mukodik plusz nagyon magas percdijjal telefonalok... Mi lehet a problema? A kartya aktivalva van.
2014. okt. 10. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
APN-t ellenőrizd. Mi az a magas percdíj? A dominó már csak ilyen gennyesen drága.
2014. okt. 10. 10:44
 2/8 anonim ***** válasza:

49 Ft egy perc, vagy 5 előre meghatározott számra 35Ft.

Miért? Mennyit visznek el?

A nethez a készüléken az adatforgalom engedélyezve van?

2014. okt. 10. 10:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Ott van a Telekom oldalán:

[link]

Ennél hitelesebb, érthetőbb nemigen van....

2014. okt. 10. 10:55
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen be van kapcsolcsolva az adatforgalom :D amit itt az utolso linkelt megneztem es igy van beallitva minden csak nem web'n'walk hanem telekom net a neve. A tablazatos reszbol meg az utolso sorban a pipat nem tudom betenni....

A percdijjat tudom hogy 49ft-nak kellene lennie... Ennek ellenere 3 percet telefonaltam es a kezdo 990ftrol ~780ra csokkent az egyenlegem.. Azaz majdnem 70ft/perccel szamoltak a hivast...

2014. okt. 10. 11:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Telekom web*
2014. okt. 10. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sok szolgáltató és csomagja perc alapon számláz, így 3 perc 1 másodperc már 4-nek számit, + a kapcsolási díj.

Így jöhet ki, amit írsz.

2014. okt. 10. 13:24
 7/8 A kérdező kommentje:
A 3 perc ugy jott ki,hogy 2,perc 20 masodperc :) a problema egyebkent megoldodott bementem a tmobileba a nethez internetcsomagot kellett igenyelni es igy valt elerhetove a +100mb egyszeri ingyen interner :)
2014. okt. 10. 14:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sok szolgáltató?

Tudsz olyat mondani, ami egyáltalán másodperc alapon számláz? És nem valami egyedi flottás díjcsomag?

A rohadt szolgáltatók megtehetik, mert összejátszanak. Uralják a piacot, mert kevesen vannak, könnyű megegyezni. Érdekes, hogy ez a hatóságoknak nem tűnik fel.

2014. okt. 10. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!