Mobilinternetet külön kell aktiváltatni?
49 Ft egy perc, vagy 5 előre meghatározott számra 35Ft.
Miért? Mennyit visznek el?
A nethez a készüléken az adatforgalom engedélyezve van?
Igen be van kapcsolcsolva az adatforgalom :D amit itt az utolso linkelt megneztem es igy van beallitva minden csak nem web'n'walk hanem telekom net a neve. A tablazatos reszbol meg az utolso sorban a pipat nem tudom betenni....
A percdijjat tudom hogy 49ft-nak kellene lennie... Ennek ellenere 3 percet telefonaltam es a kezdo 990ftrol ~780ra csokkent az egyenlegem.. Azaz majdnem 70ft/perccel szamoltak a hivast...
Nagyon sok szolgáltató és csomagja perc alapon számláz, így 3 perc 1 másodperc már 4-nek számit, + a kapcsolási díj.
Így jöhet ki, amit írsz.
Nagyon sok szolgáltató?
Tudsz olyat mondani, ami egyáltalán másodperc alapon számláz? És nem valami egyedi flottás díjcsomag?
A rohadt szolgáltatók megtehetik, mert összejátszanak. Uralják a piacot, mert kevesen vannak, könnyű megegyezni. Érdekes, hogy ez a hatóságoknak nem tűnik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!