Szerintetek az LG vagy a Samsung telefonok jobbak? Milyen tapasztalatotok van róluk?
Samsung szebb, LG jobb ;)
(saját tapasztalat: LG KP-500, Samsung S5230)
Samsung mindenképp. Van pár ismerősömnek LG, van aki már 2 hónap után visszavitte szervízbe. Nem sok jót hallottam róluk. Samsung alatt gondolom az S5230-at érted, mert most eléggé mennek azok a telók. Szerintem elég jó telefon. Nekem is olyan van, és mondta a srác is akitől vettem hogy még soha nem vittek vissza ilyen telót szervizre. Max szoftvercsere, mert egy-két szolgáltató nem engedélyezi a java alkalmazások telepítését, ami szoftvercserével megoldható, de műszakilag kifogástalan. Nem hiába adnak rá gyári garanciával 3 évet. Ha ebben gondolkodsz akkor bátran ajánlom. Nem fogsz csalódni.
De LG-be is vannak megbízható telefonok. Nem lehet általánosítani gyártó szerint.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!