Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek az LG vagy a...

Szerintetek az LG vagy a Samsung telefonok jobbak? Milyen tapasztalatotok van róluk?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
A Nokia telók jobbak :)
2010. jan. 23. 12:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Samsung szebb, LG jobb ;)

(saját tapasztalat: LG KP-500, Samsung S5230)

2010. jan. 23. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Samsung jobb
2010. jan. 23. 16:44
 4/8 anonim ***** válasza:
A samsung a jobb. Fényévekkel.
2010. jan. 23. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Samsung mindenképp. Van pár ismerősömnek LG, van aki már 2 hónap után visszavitte szervízbe. Nem sok jót hallottam róluk. Samsung alatt gondolom az S5230-at érted, mert most eléggé mennek azok a telók. Szerintem elég jó telefon. Nekem is olyan van, és mondta a srác is akitől vettem hogy még soha nem vittek vissza ilyen telót szervizre. Max szoftvercsere, mert egy-két szolgáltató nem engedélyezi a java alkalmazások telepítését, ami szoftvercserével megoldható, de műszakilag kifogástalan. Nem hiába adnak rá gyári garanciával 3 évet. Ha ebben gondolkodsz akkor bátran ajánlom. Nem fogsz csalódni.

De LG-be is vannak megbízható telefonok. Nem lehet általánosítani gyártó szerint.

Remélem tudtam segíteni.

2010. jan. 25. 18:08
 6/8 anonim válasza:
Mindegy mit veszel, csak ne LG ke970-t (shine). borzasztó lasú, teli van apróbb hibákkal, és 1 év alatt 2-szer volt már szervízben. A nokia telefonok a legmegbízhatóbbak.
2010. jan. 30. 14:43
 7/8 anonim válasza:
Szerintem a Samsungok a jobbak.Nekem L700 telóm van 1 éve ,nagyon király.Megvagyok elégedve a Samsunggal.
2010. febr. 1. 19:49
 8/8 anonim válasza:
sonny ericcson a csúcs.lg kp500-om van és nem vagyok vele megelégedve
2010. febr. 23. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!