Hol vegyek telefont?
Sziasztok!
Tervezek venni egy Sony Xperia Z1-et, és most, hogy nézegetem a boltokat, azt látom, hogy eléggé nagy a különbség az árak között(~90 000 FT-tól akár 150 000 Ft-ig).
Nem nagyon ismerem a boltokat, és azt szeretném kérdezni, hogy ti hol vennétek telefont? Milyen megbízható, de olcsó boltok vannak?
Árukeresőn nézegettem, megbízható-e például az "ujgsm.hu", vagy a "mall.hu"?
Előre is köszi a segítséget, a hasznos válaszokat pontozom!
Tutira megbízhatóak:
- Office Depot
- Extreme Digital
- Shopline
- Sony Center (és a többi Sony márkabolt)
- Media Markt
- Best Byte
- GeoMobil (mondjuk általában ez a legdrágább)
A többit annyira nem ismerem, illetve a GSM-eket határozottan nem ajánlom.
Általában ahol olcsóbbak a telefonok, ott csak 1 év bolti garanciát adnak, míg pl Euronicsben 2 év gyárit. Olyat is olvastam az egyik boltnál, hogy választhatod kétféle "menüben" a telefont, az A variációnál azonnal megkapod, de tartozékok nélkül és magyar nyelv sincs benne, míg a B variációnál várni kell, mert úgy rendelik meg. Utóbbi persze drágább is. Na így gondolhatjuk, hogy szerzik be..:-)
Ugyanakkor van pl az emag.hu, ami szerintem teljesen megbízható holott csak bolti garanciát adnak,de van náluk ez a pick up & return dolog, majd olvass utána.
Valamint az előző jókat sorolt fel!
Az emag.hu egy nagyon jó választás én is ott rendeltem meg a jelenlegi Samsung Galaxy s3-mat kb. 4 hónappal ezelőtt két év garanciával és rendelés után kb. 2 max... 4 napon belül megkapod az árut :)
És ahogy az előzö válaszoló is irta a pick up end return jó megoldás telefon meghibásodás esetén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!