Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Noika 2700 classic mobiltele...

A Noika 2700 classic mobiltelefonnal lehet USB-ni gépen?

Figyelt kérdés

És tényleg 2 megapixeles a fényképezője? akinek van ilyen az válaszoljon!

Nekem van USB-m, ami még az előző sony w200i-hez használtam, a Nokiához jó lesz?

Köszi előre is a válaszokat!

És ha lehet akkor hamar, mert még akarunk felmenni vásárolni egy telefont!

köszi

2010. jan. 23. 08:31
 1/8 anonim ***** válasza:
alapból adnak hozzá usb-t ha jól tudom a w200ié pedig nem jó hozzá mivel a w200-in az se fastportja van
2010. jan. 23. 09:12
 2/8 A kérdező kommentje:
értem. Köszi
2010. jan. 23. 09:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Normál USB-MikroUSB kábel kell hozzá, bármelyik számtechboltban pár száz forint.
2010. jan. 23. 10:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Oké. nem tudtunk venni, mert mix csomagban akartuk.. és kell hozzá jogsi vagy útlevél :S:S:S

1200 Ft az az USB. <-megkérdeztük

de azért köszi:):)

2010. jan. 23. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Először nem értettem, hogy miért kell a kábelhez személyi, vagy útlevél :DD Aztán összeállt a kép.

Fogadjunk, hogy a telefonos boltban adták volna ennyiért? Normális helyen akár a fele is lehet...

2010. jan. 23. 15:36
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem a kábelhez kell útlevél vagy jogsi, hanem a telefonhoz..XD mert ilyen mixer csomagba nem adják ki.. ha nincs jogsi v útlevél:)

és igen, a pannonnál adták volna annyiért!

2010. jan. 23. 21:31
 7/8 elistvan ***** válasza:
Tényleg 2 megapixeles a kamera, nekem ilyen van és kábel nincs az alapcsomagban (ráadásul az alap fülhallgató is elég ratyi le is cseréltem egy ad-54-re)
2010. febr. 15. 15:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 20. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!