Jó választás 55. 000 Ft-ért 1 év garival a xiaomi redmi 1s? Mennyire zavaró, hogy nincs gomb megvilágítás? Tényleg rossz a kamerája?
Figyelt kérdés
Nem találok ebben az árkategóriában másikat, ami minőségi lenne, csak noname-eket. Egyéb ötletek? Huawei g6 lenne, nem lte, nem nfc-s kapható ennyiért vagy lg g2 mini 4 gb-os.2014. okt. 8. 12:42
21/22 A kérdező kommentje:
Több hagyományos konnektorba se ment bele, hosszabbítóba sem és egy telefon miatt nem fogok szerelőt hívni, hogy cseréljen konnektort...Ezt ugye nem gondoltátok komolyan?
2014. okt. 27. 18:27
22/22 A kérdező kommentje:
Ez normál kerek hagyományos konnektor a töltőfej meg szögletes és szélesebb, mint a kör átmérője. A boltba a srác beleerőltette nagy nehezen a konnektorba, mire szétnyíltak a dugvillák és nem párhuzamosan álltak...Na ennyit erről, hogy én vagyok a béna és nem a töltőfej a gyártási hibás...Ugyanolyan hitványságra akarta kicserélni, de ezek után inkább nem kockáztattam. Akár kínai telefon, akár nem, egy normális töltő jár egy telefonhoz ebben az árkategóriában szerintem és nem pluszba kéne megvenni, hogy még használható is legyen.
2014. okt. 27. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!