A Samsung Galaxy Pocket Neo telefonom egyfolytában lefagy. Mit tegyek, met már megőrülök!?
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 21:35
1/6 anonim válasza:
Shit mobile... (sry :D)
Gyári visszaállìtást próbálhatsz.
2/6 anonim válasza:
dobd ki az android rendszerrel együtt...anyumnak ilyen telefonja van de egy kalap sz*r!
olcsó húsnak híg a leve...
3/6 anonim válasza:
sajnos ez ilyen, a legjobb ha eladod és veszel mást
4/6 anonim válasza:
Nekem Samsung Galaxy Trend Micro van, nincs semmi baja. Szerintem a tied beszedett egy vagy több androidos vírust. Vidd szervízbe, le kell cserélni rajta a szoftvert. És ha kész, telepíts rá vírusirtót a Google Playről. (Pl. Esetet, van több ingyenes is).
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményeket :) hátha jobb lesz :)
2014. okt. 6. 22:18
6/6 Buford Tannen válasza:
Nem is szar az enyém lassan 1éve megvan és megy mint a golyó :D
1x visszaállítottam gyárira,mert lassú volt annyi cuccal tele volt,de más nem volt vele.Mielőtt hozzámkeruúlt az elozo tulaj disznovágáson beleejtette a vödör vizbe és onnantol be sem kapcsolt...nekem adta, én 3napig a radiátoron tartottam és azóta is műkszik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!