Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Beraktam a mosógépbe a telefon...

Beraktam a mosógépbe a telefonomat. Mit tudnék vele kezdeni?

Figyelt kérdés

4-5 percet ázott kb. Megtöröltem. Kiszedtem az aksit és rizsbe tettem. Egyéb? Egyáltalán van valami reményem még rá, hogy működni fog?

Sim kártya is megdöglött úgy néz ki, mivel a másik telefonba sem működik

2014. okt. 5. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Várj pár napot és reménykedj. Ennyi.
2014. okt. 5. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a SIM kártya sem működik, akkor erős a gyanúm, hogy nem kis zárlatok voltak abban a készülékben. Meglepődnék, ha még működne, persze csodák mindig vannak...
2014. okt. 5. 21:46
 3/3 A kérdező kommentje:

szuper :S

komolyan ennél szarabb időszakom még nem volt mint az utóbbi egy hónap

- számítógépem döglödik

- az új munkahelyem van és nem az, amire számítottam

- a fürdőm beázik, és áztatom a szomszédot is

- fáj a bokám és a könyököm, de nem tudok dokihoz menni, mivel az ember nem ugrál a próbaidejében

- erre még ez is, ráadásul holnap telefont várok és még a nyavalyás SIM.eket sem érzékeli a másik telefon, amit amúgy pont ezért cseréltem le, szóval vagy a tartalék telefon szar, vagy a SIM kártyákat is kinyírtam

és még egy nyavalyás jó méretű csavarhúzót se találok, hogy szétszedjem a telefont - amúgy meg az aksiból is víz szivárog, úgyhogy szerintem kaput

2014. okt. 5. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!