Milyen telefont tudnátok ajánlani 80. 000 HUF-ig?
Egy barátnőm szeretné lecserélni a telefonját. Szereti a Samsung telefonokat, de nem feltétlenül ragaszkodna hozzá, viszont Sony-t semmiképpen nem szeretne.
Fontos neki az, hogy rendesen működjön, nagy legyen a tárhelye, vagy bővíteni lehessen, ne fagyjon le, és a képminősége se legyen utolsó. Nő, tehát fontos a nagy kijelző is. Tudnátok segíteni? Habár már én is nézelődtem, de annyira nem vagyok otthon a témában, úgy érzem.

Feltétlen a legjobb választás a Samsung Galaxy S5 mini.
Az ára sok helyen 99 ezer, de várni kell, egyeztetni és akciósan 85-90 ezer Ft között meg lehet venni!

Igen, a Samsung Galaxy S3-ban gondolkodtunk, mert a bátyámnak olyan van, ő pedig szereti. De ha ez lesz, akkor LTE.
Én ajánlottam neki az iPhone 4/4S szériát, mert habér nem vagyok nagy iOS-fan, mégis elég stabil a rendszerük, anyukám üzleti telefonnak használja, és meg van vele elégedve.
Köszönöm az eddigieket, még vérnék válaszokat. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!