A root eltudja rontani a telefont?
Figyelt kérdés
Egy xperia l készülékröl lenne szó amit megrootoltam egy egyszerű rootal neve: Towelroot csakanyi belelepsz rakatintasz egy iconra 15 másodpercen belül újraindul. És én azt szeretném tudni hogy ez tud vagy fog kitörölni fontos fájlokat vagy a szoftvert . Vagy ilyesmi kárt tenne e benne? Én igazából srceen recorderre szeretném használni. (Képernyő felvéterre) (Bocsánat ha rossszul fogalmaztam vagy írtam remélem mindenki érteni fogja)2014. okt. 5. 08:04
1/2 anonim válasza:
Maga a root nem, de feltetlen a playrol telepits egy rootkezelot,superusert, hogy te osszad ki a jogokat, amugy meg ugy vettem eszre hogy rootolas utan mintha eszrevehetobben laggolna a mobil, de erre is van megoldas a seeder nevu program a playen 1.99 eur az xda oldalrol ingyen letoltheto, de az aksit jobban meriti de akadasmentes tole a droid ami jo
2/2 anonim válasza:
Xperia M-em van, es root nelkul tudok kepernyofelvetelt hasznalni. Tudom nem ugyanaz a ketto, de ha hosszan benyomom a kikapcsologombot, akkor ott van ez a funkcio. Probald meg, hatha nem kell hozza root! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!