Miért merül ennyire a szerdán kapott Samsung Galaxy Ace3?
"Elsőnek 12 órát volt töltőn bekapcsolva"
Ezt nem kellett volna kxrvára, mivel ez már nem a 90-es évek, ahol 26x kellett kisütni az aksit.
Simán feltöltöd az új telefont, azt amikor 100%-on van, leveszed, ennyi... Baromi nagy tömeg tévhit ez a 12 meg 24 órás töltés. Így baszódik el a sok új telefon aksija.
Amúgy meg zárj be minden fölösleges baromságot, meg tisztítsd a RAM-ot, és akkor talán nem fog ennyrire lemerülni, de csodákat ne várj egy 1800 mAh-s aksitól.
Inkább az a tévhit, hogy ha egy telefon 12 órát a töltőn van, akkor 12 óráig töltődik az akksija.
Nem. Amikor eléri a 100%-ot, leáll a töltés, és az elektromos hálózatról használod a telefont. Olyankor az akku semmilyen terhelést nem kap.
nézd meg mi van nyitva lefekvéskor, illetve töltsd ls a Clean Mastert az rendezi a sorokat.
a legtutibb módszer megállapítani, hogy jó-e az akksid, hogy akárhány százalékon vagy, lefekvéskor repülő módba teszed, és reggel megnézed...általában 1%-ot csökken(het)..
akkor nem dolgozhat( majdnem) semmi a háttérben.
ahonnan vettem ott mondták h töltsem legalább 12 órát
Sajnos én se igazán értek hozzá a futó alkalmazásokban ezek vannak benne:Szoftver frissítés, Factory modeSmartcardService ELM Google play szolgáltatásx feladat kezelő ezek közül melyiket állítsam le?
"ahonnan vettem ott mondták h töltsem legalább 12 órát "
Tök mindegy, akkor is egy baromság ez, nem kell tölteni már fél napot az aksit. Következő telefonodnál már ne így csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!