Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Nokia Lumia 520, Samsung Galaxy Ace 3 vagy használt Iphone4? Főleg zenehallgatásra, játékra, telefonálásra meg netezésre kéne.

2014. okt. 4. 22:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ha a t nel veszel , ott nem kapsz jo telot , csak 45 000 ert az alcatel onetouch idol 2 mini s ( a nevet nem biztos hogy jol irtam le )
2014. okt. 5. 11:09
 12/21 anonim ***** válasza:
Jól írtad de más jó telefon is van náluk.
2014. okt. 5. 11:13
 13/21 anonim ***** válasza:
max 30-40 E szan ra . Enis t mobilos vagyok , es karacsonyra kapok Lg G2 ( t nel vesszuk )
2014. okt. 5. 11:19
 14/21 A kérdező kommentje:
És használtan Iphone 4et megérné? 30 ér lehet találni olyat ami nem hibás (hibásat nem szeretnék mert drága a javítás)
2014. okt. 5. 11:19
 15/21 anonim ***** válasza:
nem . akkor inkabb 4s , de mar azt se eri meg . csak iphone 5 , 5c eri meg ami " olcso " . de az iphone 5 is hasznaltan 100 000ft . az 5c kb ugyan annyi mint az 5 , a legjobb az 5s , de az draga . tehat ha iphone kell , akkor MINIMUM egy iphone 5
2014. okt. 5. 11:41
 16/21 anonim válasza:
Ha játék, internet, és zene a cél, mindenképpen az iPhone-t javaslom. De ha mindenképpen ragaszkodsz az olcsó/jó arányhoz, akkor iPhone 4S-t vegyél :) (zárójelben megjegyezném, hogy van egy vadonat új, fekete Galaxy S3 készülékem, fóliázott, minden tartozékkal. ha érdekel, írj nyugodtan privatban:)
2014. okt. 5. 22:25
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ajánlatot, de mostmár mindenképp a Nokia vagy az Iphone között szeretnék választani.
2014. okt. 6. 19:19
 18/21 anonim válasza:
Design, használhatóság, szoftver-hardver, teljesítmény, akkumulátor, grafikai teljesítmény terén, mindenféleképpen iPhone. Ha ezt választod, akkor már iPhone 4S-t vegyél! Csak ajánlani tudom. 4 éve büszke iPhone 4 user vagyok. Egyetlen egyszer volt szervizben, de akkor is csak azért, mert kimosta a mosógép. Soha nem laggol. Nem fogsz benne csalódni:)
2014. okt. 6. 20:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Hogyne csalódna? Az árához képest nevetségesen gyengén sikerült.
2014. okt. 6. 23:04
 20/21 anonim válasza:
Ez a "nevetségesen gyengén sikerült" mondat azért oda ba sz.. Mitől lenne gyenge? Ez akkoriban a legjobb okos telefonnak számított. és ha összevetjük az akkor kihozott telefonokkal, még mindig az élen van az iPhone.
2014. okt. 7. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!