Mennyiért lehet eladni egy vadonatúj Iphone 4S-t?
Figyelt kérdés
Azt még nem tudom mekkora memóriája lesz, úgyhogy az összesre kíváncsi lennék.2014. okt. 4. 21:00
1/13 A kérdező kommentje:
Ne olyanok írjanak, akik szerint egyáltalán nem lehet eladni és nem éri meg azt venni, sőt, semmilyen Iphone-t nem éri meg venni, hanem olyanok, akik Iphone-t használnak.
2014. okt. 4. 21:28
2/13 anonim válasza:
55 körül...bár ez nagyban függ attól, hány gigás...hiába új, nem veszi meg senki 5ezerrel olcsóbban, mint a boltban. de amúgy is mivel most vonták ki a 8 gigásat, a többit meg már tavaly, így valószínű csak 8 gigás lesz ez is.
3/13 A kérdező kommentje:
De, ha kivonták a forgalomból, akkor, hogy tud valaki nekem ilyet venni? Nem értem.
2014. okt. 4. 21:56
4/13 anonim válasza:
nehezen :D végülis refurb telefonokat lehet, amikben csak az alaplap az eredeti, minden más új...de szerintem kizárt, hogy valaki azért építené újra az egész telefont, hogy nyerjen rajta párezret.
5/13 anonim válasza:
Lehet hogy az illető szeret az emberi butasággal pénzt keresni.
6/13 A kérdező kommentje:
Az illető az Apukám és ajándékba vesz nekem egyet, mert rendes, nem azért, mert buta. De nekem most is ilyenem van, ezt is tőle kaptam, de 2 éve, nincs szükségem egy ugyanilyenre, akkor sem, ha új. Ezért tettem fel a kérdést. Biztos, hogy veszi a telefont egy rendes helyről, csak nem értem, hogy hol kap még ilyet. Nem Magyarországon él.
2014. okt. 5. 09:59
7/13 anonim válasza:
hát mivel most vonták ki a 8 gigásat, abból még lehet raktáron új, szerintem tuti az lesz csak, de majd kiderül.
9/13 anonim válasza:
És csak kíváncsiságból, mennyi az ára?
10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom még, ezért is tettem fel a kérdést, de, ha csak 55-ért lehet, akkor nem fogom eladni, mert ez nevetséges ár érte.
2014. okt. 5. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!