Mit jelent az hogy a "hívott fél jelenleg nem fogad
hívásokat"?
Figyelt kérdés
akartam hívni a barátomat és ezt mondta be egy hang!
De miért???
2010. jan. 22. 11:56
1/8 anonim válasza:
Ki van kapcsolva a telefonja.
2010. jan. 22. 12:00
2/8 anonim válasza:
Ha ki lenne kapcsolva akkor azt mondaná hogy : (A hivott szám jelenleg nem kapcsolható).
De amugy nekem is volt már sokszor ilyen, fogalmam sincs hogy mér.
De lehet hogy akkor is ki van kapcsolva, nemtudom.:)
2010. jan. 22. 12:05
3/8 JW válasza:
Külföldön van, és ott nem tudja használni a mobilját.
2010. jan. 22. 12:18
4/8 anonim válasza:
külföldön van, vagy nem csatlakozott rá a telefonja a helyi hálózatra, vagy nem tudja fedezni a hívást (de az utóbbi kétséges, mert akkor általában azt mondja be, hogy átmenetileg nem elérhető) De külföld az tuti.
2010. jan. 22. 12:20
5/8 anonim válasza:
Offline üzemmódban van (repülögép mód) nincs hálozata.
2010. jan. 22. 12:37
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget:)
2010. jan. 22. 12:40
7/8 anonim válasza:
Ha valaki belföldön van és tartozás miatt letiltják a telefonját vagy a kártyáját, akkor is ezt mondja be.
Én is frászt kaptam, mert azt hittem kiment külföldre akit hívtam. Kiderült belföldön van csak tartozás miatt letiltotta a Telekom.
2016. dec. 7. 11:08
8/8 anonim válasza:
A mai nap azt jelenti, hogy a Telekom elrontotta az adategyeztetést. Hiába történt meg akár személyesen is a Domino szerződés adategyeztetése, mégis letilotta a számot a Telekom, megy is a facebook oldalukon a sok sok panasz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.