Hogyan tudom a telefonomon a hangerőt hangosabbra tenni ha max erőn van és halk nagyon?
Nézze meg a következőt: "Leghangosabb Alarm Ringtones"
Tényleg nincs más "gyári megoldás", minthogy a csengőhangot variálod. Egyébként az mp3 zene csengőhangok mindig halkabbak, mint a midi és egyéb egyszerűbb csengések.
Valódi, fizikálisan magasabb hangerőt a hangszóróból csak főzött romra váltással tudsz elérni.
Igen, ez erősen készülékfüggő, van, ahol még a root is elég, kernelcsere sem kell, csupán softmod kell, egyes system paraméterek átírásával el lehet érni.
De ez már az a terület, ahol a garázdálkodás fizikálisan károsíthatja a telót.
Akkor a hardveres megoldás: tedd egy pohárra keresztbe, az majd erősít akusztikusan, de a rezgést ne kapcsold be..
(Bár ha leesik csak meghallanád, de ezt nem kívánom, mert csak egyszer "működne")
Ha ez sem elég, akkor várni kell egy szoftveres megoldásra.
Nekem más telefonon ugyan, de az volt a gondom, hogy halkan hallottak.
A dolog nem volt ugyan vészes, de zajos környezetben (utca, autók) már gond volt, nem hallottak jól.
Sok keresés után az EngineerMode program futtatásával (nekem ez az originál 4.2.2 custom program része volt, de letölthető *.apk) és megfelelő beállításával (van van 20 féle, speaker, microfon stb.) tökéletes lett.
Processzor MTK, program 4.2.2 custom ROM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!