Melyik a jobb telefon? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van egy telefonom ami most karácsonykor lesz 1 éves. Samsung galaxy ace plus és nagyon rossz mert magától kikapcsol amikor úgy van kedve( nemtudom hogy miért) és úgy érzem nem bírok ki vele több időt.Gondolkodtam hogy ugyan milyen telefont vehetnék ami jó lenne kb. 2 évig.A samsungot rengetegen ellenzik.Én is "beégtem" vele. A többi samsung is ilyen?amire szükségem lenne:
•Android rendszer ( minimum 4.0. valamennyi(Jelly bean is megteszi))
•Előlapi kamera( legalább 1 mp)
•Jó minőségű hátlapi kamera ( 8mp a max és tényleg legyen jó mert eddig sose láttam egy jót se.)
•Memória kártyával bővithető legyen.
Az Iphone-on is gondolkodtam de nagyon drága.
Amik még szóba jöhetnek:
Sony Xperia Z
Tudtok esetleg valamit még?? (70 000 Ft körül)
2014. okt. 2. 21:46
1/4 anonim válasza:
galaxy s3 én imádom 64400ft ingyen házhozszállitással
3/4 A kérdező kommentje:
Samsunggal eddig beégtem már nem szeretnék olyat venni esetleg valami sony? vagy valami más?
2014. okt. 5. 19:01
4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként rengetedszer gondolkodtam az s3-mon
2014. okt. 5. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!