Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5s aktiválás? Valaki...

IPhone 5s aktiválás? Valaki segitsen pls?

Figyelt kérdés

Beraktam a sim kártyát, és kérte a pinkódot kiirja hogy van 3G De mikor aktiválnám. akkor nemlehet csatlakozni a hálozathoz.

Azt irja csinaljam iTunesal és ahoz kell net? Mert levan már töltve.

2014. okt. 2. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
kétféleképpen lehet aktiválni. egyik az, hogy usb-vel rádugod a gépre, és iTunes-al, tulajdonképpen írja is, mit kell csinálni, és van a másik ekkor kell tulajdonképpen wifi is hozzá, és egy feloldott simkártya, szóval a lényeg az, hogy aktiválás előtt még csak félig aktív a simkártya. ennél szebben nem tudtam megfogalmazni :D
2014. okt. 2. 21:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen ez az aktiválatlan sim kártyát ki is irta a teló, aztán kért pin kódot és beirtam.

Tulajdonképpen előfizus 20-as kártyát raktam bele, az nemszámit aktiválatlannak vagy mi ? XD

Első apple termék szval igen hülyevagyok hozzá

2014. okt. 2. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
igen, szerintem annak jónak kellene lenni.
2014. okt. 2. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Net nélkül nem fogod tudni aktiválni. Azért kell neki az iTunes mert nem volt netre kapcsolva a telefon.
2014. okt. 3. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!