Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE KIS PRO-hoz/Orange Zali-ho...

ZTE KIS PRO-hoz/Orange Zali-hoz van jó rom?

Figyelt kérdés
Nekem az lenne a lényeg, hogy vagy android 4.2.x verzió legyen, vagy 4.0.x verzió. Az első, mert újabb, a második meg mert kevesebb ramot fogyaszt. Bár inkább újabb kellene. Esetleg, ha Kis-re vagy Kis Plusra vagy Kis Lite-ra készített romot telepíthetnék, mert ugyan azok az adottságok vannak nekik pl a négy alsó gomb ugyan abban a sorrendben van, a kijelző mérete egyan akkora. Csak annyiban tér el, hogy az Kis Pro erősebb, mert 1GHz-s procija van, 4GB memória, ebből 2 szabad, 512 MB ram (nekem csak 386 asszem vagy 368). Szóval akkor tudnátok küldeni? Mindenütt kerestem, de nem találtam. Előre is köszi a segítséget...

2014. okt. 2. 20:11
 1/2 A kérdező kommentje:
Vagy is küldhettek is, de azért írjátok meg, ha tudjátok, hogy elronthatom-e ezzel a telómat. Bocsi a kérdésért, csak telón írtam, és amíg begépelem, addig elfelejtem, mi volt az elején + zavartak közben...
2014. okt. 3. 13:28
 2/2 anonim válasza:
Ugyan ebben a helyzetben vagyok én is.Csak fogalmam sincs még az előtt hogy romot telepítenék hogy a Boot Loader lockolva van vagy nincs mivel még nem próbáltam custom recovery-t szóval gondolkodóban vagyok mert ha lockolva van akkor el is ronthatom.
2015. júl. 9. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!