Van egy Nokia lumia 520-am. Kijelző fagyásra van orvosság? Fagyás=késik, magától érint
Barátnőm telefonjával is ugyan ez van..... Szerintem ez kiöregedett a processzora, mert nem szoftveres, erre rájöttem, mivel raktunk rá már régebbi Windowsot is, többször újra raktuk a telefont, de nem segített.
Abban biztos vagyok hogy nem csatlakozási probléma, mert rázástól, ütéstől semmi fagyás nem lett, legtöbbször a semmitől fagyott be.
Ez amúgy nekem eléggé széria hibának is tűnik, mivel csak néhány készüléknél jelentkeztek ezek a gondok az öregedésnél. De szerintem a processzorban van valami hiba. Mikor vetted a telefonodat?
Sziasztok. Nekem ez ma jelentkezett a Nokia Lumia 720 telefonomon (2013.08. havi a teló). Ugrál a kép, néha kihagy az érintésre a reakciója, állandóan a Naptár (???) nyílik meg.
Tanácstalan vagyok... Mi lehet a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!