Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okos telefont éri meg...

Rebeca2020 kérdése:

Milyen okos telefont éri meg venni?

Figyelt kérdés
most olyanokra vagyok kiváncsi ami nem szerepel a reklámokaban pl milyen hamar merül le, milyen törékeny, könnyű-e rajta eligazodni, milyen gyors, milyen hamar és milyen gyakran megy tönkre, mekkora rajta a memória stb. iphone? lg? samsung? sony?

2014. okt. 2. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Ár-érték arányban, anyaghasználatban, supportban szerintem még mindig élen jár a Nokia.
2014. okt. 2. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Xperia Z3-at érné meg venni.

Jobban optimalizált a szoftver mint a Samsungon, az Iphone-nál meg mindenben jobb.

És le lehet szavazni kedves Iphone és Samsung fanok.

2014. okt. 2. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem a Nokiának jó a supportja, hanem a Microsoftnak. Az adja WP-re a frissítést.

Amúgy a WP-s telefonok elég jók minden árkategóriában.

Android fronton a Xiaomi telefonok rendelkeznek jó ár/érték aránnyal, meg van egy pár kínai gyyártó aminek a modeljeit érdemes nézegetni.

A Motorola Moto G szintén nagyon jó, Sony Xperia z1 compact remekül ötvözi a kis méretet és a brutálisan erős hardvert. Szóval van néhány top telefon amit lehet ajánlani.

2014. okt. 2. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
olyat érdemes venni amin jó szoftver fut [link]
2014. okt. 3. 17:50
 5/5 anonim válasza:
én az lg f6-ot szemeltem ki..vélemények?bár árban most rendesen felment (a t-mobile-nál,46-ról,61 re...)
2014. okt. 6. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!