Miert olyan indokolatlanul lassu a telefonom?
Szerintem egy U lesz ez mindenképpen, már csak a memóriaméretekből ítélve is.
Nos, a következőket fogjuk csinálni:
Először is bemész az alkalmazáskezelőbe, megkeresed az update centert, ott megnézed, hogy van-e rendszerfrissítési lehetőség. Lesz, méghozzá 4.0. Nem igazán értem ám, hogyan lehet még mindig Gingerbread androidod. :)
Naszóval, csináld meg wifiről a rendszerfrissítést.
Miután ez meglesz és már ott figyel a telefonodon az IceCreamSandwich android, a következőket fogjuk tenni:
-root
-recovery
-bootloader nyitás
-kernel cseréje 4.1-eshez való customra
-rom cseréje 4.1 customra
Na ezt nem 2 perc leírni, de majd begyűjtöm a szükséges linkeket és az alapján meg tudod csinálni magadnak.
Persze, biztos U lesz az, csak én már nem is emlékszem, de hiszem h te jobban ertesz hozzá! :)
Nos ha csak 1-2 napra megoldás ez az egész, de még ha csak pár hétre is, sztem kár erolkodni mindkettonknek, akkor csak simán le kéne cserélni... Amit sajnálok azért, mert a lassusagan kivul szeretem, megszoktam, de elobb-utobb ugyis kell.....
A rendszer soron kéne nyomni egy frissítést, ott látszania kellene annak, hogy van frissebb rom.
Ha meg így OTA alapon nincs, akkor számítógépre dugva a PC Companion proginak mutatnia kellene, hogy van frissítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!