Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom kideríteni, hogy...

Kario kérdése:

Hogyan tudom kideríteni, hogy egy Samsung Galaxy S5 klón-e?

Figyelt kérdés

Vettem egy Galaxy S5öt az interneten, és az eladó azt mondta, hogy eredeti.

Többször újra jártam az interneten kinézet alapján, és teljesen meg egyezik az eredetivel. Egyáltalán megtehetik azt, hogy a SAMSUNG márkával kiadnak telefonokat?

A telefonom azt írja, hogy a belső tárhelye 16gb, de ha gépbe be dugom, akkor 15mb-nak érzékeli a belső tárhelyét. Apk-t sd kártya nélkül telepíteni sem tudok rá, mert nincs hely rajta.

Elvileg 3gb ram van benne, de a CCleaner csak 1gb-nak érzékeli, és annak is üres használatban 95%-a foglalt.

Minden adat amit a telefon magáról mond az hamis.

Hogy tudom kideríteni gépre dugva USB-vel, hogy miket tud a telefon ténylegesen? Vagy valami apk ami ki írja ezt?

2014. okt. 2. 04:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha samsung kies felismeri akkor igazi,de a leírás alapján ne reménykedj.
2014. okt. 2. 06:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy klón. :/
2014. okt. 2. 07:29
 3/4 anonim ***** válasza:

nagyon egyszerűen ki tudod deríteni

felraksz egy antutut és megnézed milyen proci van benne

2014. okt. 2. 09:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell ide antutu, biztos hogy klón.
2014. okt. 2. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!