Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Külső akkumlátor?

Külső akkumlátor?

Figyelt kérdés
Ha veszek egy 20.000mAh-s külső akkumlátor, akkor pl. egy 1000mAh-s akksival rendelkező mobilt 20szor feltölthetek vele?

2014. szept. 30. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, nincs 100% hatásfoka semminek.
2014. szept. 30. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, az akksi névleges kapacitása köszönőviszonyban sincs a ténylegessel, egész egyszerűen azért, mert sok dolgotól függ, pl hőmérséklet, deha nem függne, még akkor is az aksik nem szeretik ha csontig lemeríted őket, akár egyszeri alkalommal is kinyírhatod így.
2014. szept. 30. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó esetben tízszer, de lehet annyit sem bír
2014. szept. 30. 21:28
 4/6 b95 ***** válasza:

Nem, ahogy fentebb is írták.

Egyébként még az is kérdéses, hogy az akku kapacitása tényleg annyi-e?

Mert nekem elég valótlannak tűnik a 20 Ah; a kínai cégek szeretnek nagy számokkal dobálózni, aminek a fele sem igaz.

Vagy ha csak példának írtad, akkor nem szóltam.

2014. szept. 30. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem van egy 5Ah-ás égy egy 1Ah-ás töltőm, mindkettő kb 800mAh-át tölt. A kisebbet itthon vettem ezer forintért a nagyobbat Kínából rendeltem 500ért
2014. okt. 1. 07:21
 6/6 anonim ***** válasza:
igen, attól is függ, milyen árú, milyen minőségű az a külső akksi, de valóban veszteséges alapból, úgyhogy 20x nem tölti fel.
2014. okt. 1. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!