Külső akkumlátor?
Figyelt kérdés
Ha veszek egy 20.000mAh-s külső akkumlátor, akkor pl. egy 1000mAh-s akksival rendelkező mobilt 20szor feltölthetek vele?2014. szept. 30. 20:46
1/6 anonim válasza:
Nem, nincs 100% hatásfoka semminek.
2/6 anonim válasza:
Nem, az akksi névleges kapacitása köszönőviszonyban sincs a ténylegessel, egész egyszerűen azért, mert sok dolgotól függ, pl hőmérséklet, deha nem függne, még akkor is az aksik nem szeretik ha csontig lemeríted őket, akár egyszeri alkalommal is kinyírhatod így.
3/6 anonim válasza:
Szerintem jó esetben tízszer, de lehet annyit sem bír
4/6 b95 válasza:
Nem, ahogy fentebb is írták.
Egyébként még az is kérdéses, hogy az akku kapacitása tényleg annyi-e?
Mert nekem elég valótlannak tűnik a 20 Ah; a kínai cégek szeretnek nagy számokkal dobálózni, aminek a fele sem igaz.
Vagy ha csak példának írtad, akkor nem szóltam.
5/6 anonim válasza:
Nekem van egy 5Ah-ás égy egy 1Ah-ás töltőm, mindkettő kb 800mAh-át tölt. A kisebbet itthon vettem ezer forintért a nagyobbat Kínából rendeltem 500ért
6/6 anonim válasza:
igen, attól is függ, milyen árú, milyen minőségű az a külső akksi, de valóban veszteséges alapból, úgyhogy 20x nem tölti fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!