Samsung galaxy s5. mennyit kell fizetni?
Figyelt kérdés
ha a t-mobiletol ki akarok hozni egyet elofizetessel, mennyit ott akkor fizetnem?az s4-nel tudom hogy 40000-et kellett.ennel hogy van?2014. szept. 30. 14:48
2/9 A kérdező kommentje:
akkor ugy kerdezem mennyi a legmagasabb osszeg?
2014. szept. 30. 15:19
3/9 anonim válasza:
Lusta vagy megnézni az oldalukon?
4/9 A kérdező kommentje:
te mekkora pocs vagy!
2014. szept. 30. 16:04
7/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok lusta csak annyi szart leirnak abbol 2szot nem ertek.az elso a google volt.de nem ertettem mi van ezert jottem ide.de verheted magad nagyon nagy jampi vagy..
2014. szept. 30. 16:21
8/9 anonim válasza:
Ha ennyit sem tudsz MAGADNAK megnézni és értelmezni akkor minek neked S5?:D Okosabb lenne nálad...
9/9 A kérdező kommentje:
szerintem feltettem egy normalis kerdest de mit vartam ettol az oldaltol ahol a ferfiaknak csak a marka jut..pff
2014. szept. 30. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!