Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nokia N95 telefon nem fiús?

A Nokia N95 telefon nem fiús?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
sztem nem anyámnak is volt ilyen
2010. jan. 22. 16:20
 2/3 anonim ***** válasza:
dehogynem bazinagy vastag és rohadt sokat tud
2010. ápr. 8. 21:23
 3/3 minutesinanhour válasza:

ha valami bazi nagy, vastag, akkor mindenkinek egy fiúnak a valamije jut eszébe? :-) (telója).

Egyébként szerintem unisex, ismerek több embert-és nekem is az van(fiú)- akinek ilyen van, jól áll ez a fiúk és a lányok kezében is, lányok nem szokták szeretni külsőre, mert nagy, de ha tetszik szerintem nyugodtan vedd meg.

Vételben és vétel után is tudok segíteni neked, ha gondolod, arra nagyon vigyázz, hogy nehogy klónt vegyél, mert sok van belőle.

Szoftverfrissítésben is tudok segíteni, garanciavesztés nélkül, vagy ha nincs benne magyar nyelv, amit veszel, vagy ha függő és ezen szeretnél segíteni :-)

E-mailem: minutesinanhour@gmail.com

2010. aug. 21. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!